Sist oppdatert: 24.10.2023

Personvernerklæring for koketid.no

På Koketid.no er våre brukeres tillit viktig. Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern.
I teksten under forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon om våre brukere.

1. Innledende bestemmelser

Denne personvernerklæringen gjelder for Koketid.no/COM365 AS, org. nr. 929 295 633.

2. Derfor lagrer vi informasjon

Vi lagrer informasjon av flere grunner:

- For målretting av redaksjonelt innhold som er relevant/irrelevante for deg.
- Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan de brukes.
- Beregne og rapportere brukerantall og trafikk.
- For å verifisere personer som kjøper produkt, tjenester eller deltar i konkurranser.
- For å kunne levere eller sende ut produkter, tjenester eller premier ved deltakelse i konkurranser.

3. Dette bruker vi ikke informasjonen til

All informasjon, som f.eks artikler, oppskrifter, utfylling av kontaktskjema og annen bruk av nettsiden er frivillig. Informasjon du oppgir til oss blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som bruker produkter, tjenester, relevant informasjon og gode opplevelser på Koketid.no.

Tredjeparter (som Google Analytics) vil kunne hente ut IP-adresse og data basert på hvordan du benytter Koketid.no. Koketid.no/COM365 AS er pliktig å påse at disse tredjepartene behandler data i tråd med norsk regelverk.

4. Slik samles opplysningene inn

Innsamling ved utfylling av skjemaer eller kjøp av produkter/tjenester
Ved påmelding til nyhetsbrev, eller deltakelse i konkurranser på våre nettsider kan våre brukere bli bedt om å oppgi navn, e-postadresse, adresse og telefonnummer.

Vi lagrer ikke betalingsopplysninger da vi ikke benytter oss av kjøp eller salg på Koketid.no

Data vi trenger, henholdsvis navn, e-postadresse, adresse og telefonnummer, blir lagret i våre databaser i 12 måneder. Vi benytter denne dataen for å kunne levere innhold og tjenester, til nyhetsbrevsutsendelser og verifisere vinnerne og sende ut premier ved konkurranser. Ved konkurranser kan data bli delt med tredjepart dersom det er nødvendig for å sende ut premien, og vil ikke benyttes til annet formål enn det som er oppgitt ved innsamling.

Automatisk innsamling
Vi registrerer informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi bruker anonyme identifikatorer slik at informasjonen ikke er knyttet til personlig identitet.

Som eksempel kan vi samle informasjon om hvilke tjenester og undersider du besøker. Informasjonen kan deles opp i følgende typer:

- Teknisk informasjon
- Informasjon om posisjon
- Aktivitet og atferd

Teknisk informasjon
Vi registrerer teknisk informasjon om din enhet - mobil, tablet, desktop.

Informasjon om posisjon
Vi registrerer IP-adresser samt posisjonsdata via Google Analytics.

Aktivitet og atferd
Vi registrerer aktivitets- og atferdsdata for å verdiøke eksisterende og utvikle nye produkter og tjenester for deg som bruker. Opplysninger som lagres kan være bruksmønster, demografiske data, hvilke tjenester du har benyttet og andre opplysninger om brukeradferd.

Dersom du har gitt ditt samtykke, vil opplysningene dessuten kunne danne grunnlag for å sende deg informasjon, nyheter og tilbud fra Koketid.no.

5. Informasjon som lagres lokalt

Når du besøker våre tjenester bruker vi ulike teknologier for å gjenkjenne deg som bruker. Vi bruker eksempelvis informasjonskapsler til å lagre anonym identifikasjon lokalt i din nettleser. Disse brukes til analyseformål for å se hvor mange unike lesere som besøker nettstedet vårt.

6. Hvordan gjør vi automatisk innsamling

Koketid.no bruker Google Analytics for å hente inn data om hvordan våre brukere benytter seg av nettstedet. Vi anerkjenner at ikke alle våre brukere ønsker dette i henhold til eget personvern og i henhold til personvernreglement i Norge. Vi har derfor satt opp muligheten til å godta bruk av Google Analytics eller ikke godta. Om du velger å godta Google Analytics vil vi få muligheten til å gi deg en bedre opplevelse ved at vi lærer hvordan nettstedet kan forbedres. Om du ikke velger å godta Google Analytics blir Google Analytics blokkert på din nettleser og vi mottar ikke data om hvordan du benytter nettstedet.

For å gi deg best mulig opplevelse har vi valgt fra start av, uavhengig om du har godtatt å bruke Google Analytics eller ikke på vårt nettsted å anonymiser eller deaktiver sporing av personlige data.

- Anonymiserer IP-adresser på alle Google Analytics-, e-handel- og skjemasporingsregistreringer.

- Deaktivert UserID-sporing på Google Analytics, e-handel, skjemasporing og UserID-dimensjonen, i tillegget Custom Dimensions.

- Deaktiverer forfattersporing i tillegget Custom Dimensions.

- Aktiverer ga()-kompatibilitetsmodus

- Deaktivert demografi- og interesserapporter for remarketing og annonseringssporing på Google Analytics-registreringer.

6. Hvordan gjør vi automatisk innsamling

Personopplysninger vil bli lagret i vår database, behandlet og publisert i samsvar med bestemmelsene i personopplysningsloven, og slik det fremgår nedenfor.

Se personopplysningsloven hos Lovdata. Mer om grunnleggende personvern, se «Hva er en personopplysning?» hos Datatilsynet.

Når det gjelder samtykke til bruk av informasjonskapsler (cookies), reguleres dette av ekom-loven. Mer om dette finner du også på Datatilsynets side om informasjonskapsler.

8. Behandlingsansvarlig

Dine personopplysninger vil bli behandlet av COM365 AS, som er behandlingsansvarlig, og våre IT-leverandører for det formål å levere tjenester og for å bedre tjenestene.

Vi engasjerer dessuten noen ganger andre firmaer for å bidra til vår utvikling, og vi kan i slike tilfeller gi disse firmaene de opplysninger de trenger for å utføre dette. Dine personopplysningene vil for øvrig ikke utleveres til andre uten at du har gitt ditt samtykke, eller vi er rettslig forpliktet til utlevering.

Dine personopplysninger lagres innenfor EU/EØS-området, og iht. norsk personvernlovgivning.

9. Informasjonskapsler / Cookies

Koketid.no benytter Google Analytics som analyseverktøy og har i så måte informasjonskapsler for dette formålet. 

10. Informasjon på nettstedet

Koketid.no/COM365 AS påtar seg ikke ansvar for feil som kan forekomme i annonser og annet automatisert eller redigert innhold på nettstedet.

Vi påtar oss heller ikke ansvar for feil på nettsteder vi til enhver tid lenker til, eksempelvis tredjeparts billettbestillingsoperatører.

11. Rettigheter

Opphavsrett, øvrige rettigheter og innhold på Koketid.no og tjenester tilhører COM365 AS eller deres samarbeidspartnere, og er beskyttet av opphavsrettslige regler. Det innebærer bl.a. også rett til å stille betingelser for deltakelse, rett til å kreve vederlag fra publikum og det til å utnytte de økonomiske muligheter som tjenestene og arrangementene danner grunnlag for, herunder medierettigheter og rett til å inngå markedsavtaler.

Du plikter å respektere opphavsrett, andres rett til bilder og andres personvern når du bruker Koketid.no og tjenester. Du har ikke rett til å forsøke å omgå sikkerhetssystemer tilhørende tjenester på Koketid.no.

Enhver kommersiell utnyttelse av slike rettigheter er forbudt uten forutgående skriftlig avtale med rettighetshaver. Dette gjelder både kopiering, videreformidling og salg av informasjon, bilder, grafiske elementer, programkoder og tekniske løsninger.

12. Medierettigheter, markedsavtaler og promotering av produkter og tjenester fra Koketid.no.

COM365 AS innehar medierettighetene knyttet til alle tjenester, produkter, konkurranser og arrangementer på og i regi av Koketid.no og andre tjenester og produkter som måtte utvikles. Dette innebærer rett til å oppta, overføre eller videreformidle lyd, bilde, tekst ol via tv, radio, internett eller på annen måte.

13. Begrenset ansvar

COM365 AS påtar seg ikke noe ansvar for eventuelle tap, kostnader eller andre konsekvenser som kan oppstå i ved bruk av vårt nettsted, artikler, produkter og tjenester.

Vi kan ikke garantere at vårt nettsted, artikler, produkter og tjenester til enhver tid er fri for virus og andre sikkerhetstrusler. Du er ansvarlig for å bruke og vedlikeholde antivirusprogramvare og andre beskyttelsestiltak, og å ta sikkerhetskopi av data på din enhet.

Koketid.no er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tap som du eller noen andre påføres i forbindelse med bruk av vårt nettsted, produkter og tjenester eller fordi produktet/tjenesten ikke kan benyttes som forutsatt.

14. Endring av Vilkår

Innholdet og tjenestene på nettstedet, samt generelle vilkår som beskrevet, vil løpende bli oppdatert ved behov og kan når som helst endres av COM365 AS som eier nettstedet.

15. Kontaktinformasjon

COM365 AS, org. nr 929295633. Tjenesteyter, avtalemotpart og behandlingsansvarlig etter personopplysningsloven er COM365 AS

Postadresse: Medgårdskogen 38, 1560 Larkollen - Viken.

E-post: post@koketid.no
Koketid.no gir deg en mengde enkle guider for 
hvordan du skal koke ulike matvarer.
© Copyright 2023 - COM365 AS - All Rights Reserved
crossmenu